Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow28g79kcal5g17.9g0.3g2.8g
Hirvenjauheliha oma saalis23g25kcal5g0g0.7g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g17g22kcal1.9g0.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g253kcal23.8g36.4g5g5.6g
Valittu annoskoko180g126kcal11.9g18.2g2.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna90g63kcal6g9.1g1.3g1.4g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226