Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g15g23kcal0.7g4.9g0g0g
Kermaviili Ingman 10%47g57kcal1.5g2.1g4.7g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g4.7g12kcal0.9g2.2g0.4g0.8g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g227kcal18.9g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g674kcal47.2g18.4g46.6g1.6g
Valittu annoskoko180g337kcal23.6g9.2g23.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna90g168kcal11.8g4.6g11.7g0.4g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745