Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki38g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.7g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g7.5g43kcal1.3g0.5g3.7g0.9g
Kauralese 19g68kcal3.4g8.6g1.4g3.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g19g113kcal3.9g1.2g10.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%45g104kcal13.1g1.1g5.4g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g837kcal61.6g29.6g50.6g14.8g
Valittu annoskoko180g419kcal30.8g14.8g25.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna90g209kcal15.4g7.4g12.7g3.7g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.2g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658