Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 21g29kcal0.5g6.4g0.1g0.2g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g63g44kcal3.1g7.6g0.4g0g
Soijakastike 2.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)60g45kcal10.8g0.3g0.6g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g28g27kcal5.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g335kcal40.2g29.6g7.6g0.4g
Valittu annoskoko180g168kcal20.1g14.8g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna90g84kcal10.1g7.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560