Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g94g179kcal14.1g0g14.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)31g19kcal0.3g1.4g1.3g0g
Korppujauho 16g57kcal1.6g11.7g0.2g0.8g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.9g5kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.7g14kcal0.4g2.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g586kcal34.2g38.6g32.8g4.2g
Valittu annoskoko180g293kcal17.1g19.3g16.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna90g147kcal8.6g9.7g8.2g1.1g
Arvot/100g100g163kcal9.5g10.7g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857