Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl22g29kcal2.8g0.1g1.9g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.5g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.5g0g
Maito, Kevyt24g11kcal0.8g1.1g0.4g0g
Mustikka metsä- 57g25kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g809kcal14.6g117.8g29g6g
Valittu annoskoko180g404kcal7.3g58.9g14.5g3g
Annoskoko puolitettuna90g202kcal3.7g29.5g7.3g1.5g
Arvot/100g100g225kcal4.1g32.7g8.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149