Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Päärynä kuorittu 38g16kcal0.1g3g0g1.5g
Valio Viola sinihome tuorejuusto19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g11g29kcal3g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g204kcal10.2g16.8g9.4g5.4g
Valittu annoskoko180g102kcal5.1g8.4g4.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna90g51kcal2.6g4.2g2.4g1.4g
Arvot/100g100g57kcal2.8g4.7g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849