Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g50g63kcal10.5g0g2.3g0g
Pekoni (Dulano)12g30kcal2.1g0.4g2.2g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Selleri, annos 50g13g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g278kcal26.4g12.4g12.6g4.2g
Valittu annoskoko180g139kcal13.2g6.2g6.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna90g70kcal6.6g3.1g3.2g1.1g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067