Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana 24g7.8kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palsternakka 7.7g4.9kcal0g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 12g4.2kcal0.6g0.2g0g0.3g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 30g8.7kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g77kcal2.6g11g1.2g4.4g
Valittu annoskoko180g39kcal1.3g5.5g0.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna90g19kcal0.7g2.8g0.3g1.1g
Arvot/100g100g22kcal0.7g3.1g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820