Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Taloussuklaa, Fazer38g193kcal1.5g21g11.2g2g
Valkosuklaa panda, levy 130g15g84kcal1.3g8.2g5.1g0g
Vispikerma Flora 20%66g144kcal2g3.3g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1019kcal25g65.4g71.4g4g
Valittu annoskoko180g510kcal12.5g32.7g35.7g2g
Annoskoko puolitettuna90g255kcal6.3g16.4g17.9g1g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452