Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)17g64kcal4.9g0g4.9g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g562kcal41g1g44.2g0g
Valittu annoskoko180g281kcal20.5g0.5g22.1g0g
Annoskoko puolitettuna90g141kcal10.3g0.3g11.1g0g
Arvot/100g100g156kcal11.4g0.3g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134