Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali84g18kcal1g2.8g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g32g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)40g96kcal7g0g8g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit25g33kcal0.8g0.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g310kcal18g10.4g23.2g5.2g
Valittu annoskoko180g155kcal9g5.2g11.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna90g78kcal4.5g2.6g5.8g1.3g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996