Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.3g3.2kcal0.6g0g0g0.3g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl99g336kcal13.8g63.2g3.1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g742kcal28.8g126.4g13.4g11.4g
Valittu annoskoko180g371kcal14.4g63.2g6.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna90g186kcal7.2g31.6g3.4g2.9g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108