Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona75g51kcal9.1g2.9g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl37g137kcal10.8g0g10.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu47g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 13g40kcal1.1g7.2g0.2g1.8g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g6.7g8.3kcal0.5g1.1g0.2g4.7g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g596kcal53.4g24g30.2g13g
Valittu annoskoko180g298kcal26.7g12g15.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna90g149kcal13.4g6g7.6g3.3g
Arvot/100g100g165kcal14.8g6.7g8.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101