Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl56g203kcal1.1g1.5g21.4g0g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Tilli mauste2.8g0.5kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5.6g30kcal0g0g3.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g880kcal26.6g3.4g84.4g0g
Valittu annoskoko180g440kcal13.3g1.7g42.2g0g
Annoskoko puolitettuna90g220kcal6.7g0.9g21.1g0g
Arvot/100g100g244kcal7.4g0.9g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646