Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 47g78kcal7.8g0g5.2g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g40g27kcal0.6g5.3g0.1g0.3g
Porkkana, raaka, annos 100g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%16g17kcal0.4g0.4g1.5g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g294kcal18.4g16.8g16.4g2g
Valittu annoskoko180g147kcal9.2g8.4g8.2g1g
Annoskoko puolitettuna90g74kcal4.6g4.2g4.1g0.5g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264