Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g136g129kcal10.8g19g0.9g10.8g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 13g117kcal0g0g13.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g525kcal23.2g44.8g28.4g22.4g
Valittu annoskoko180g262kcal11.6g22.4g14.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna90g131kcal5.8g11.2g7.1g5.6g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.4g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678