Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Pekoni rasvainen 15g56kcal1.8g0g5.5g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton47g103kcal5.2g1.2g8.9g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 90g49kcal1.4g11.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g432kcal17.6g28.8g29.4g2.6g
Valittu annoskoko180g216kcal8.8g14.4g14.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna90g108kcal4.4g7.2g7.4g0.7g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218