Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,335g23kcal3.9g1.5g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)18g127kcal0g0g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit28g5.9kcal0.9g0.5g0g0.7g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g28g52kcal6.2g0.6g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.9g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g804kcal32.8g33.4g59g2.8g
Valittu annoskoko180g402kcal16.4g16.7g29.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna90g201kcal8.2g8.4g14.8g0.7g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245