Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 75g18kcal1.4g1.7g0.2g1.7g
Vesi81g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.9g17kcal1.1g0g1.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.1g17kcal1.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g145kcal7.8g4.6g9.4g3.6g
Valittu annoskoko180g73kcal3.9g2.3g4.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna90g36kcal2g1.2g2.4g0.9g
Arvot/100g100g40kcal2.2g1.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532