Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow26g18kcal4.5g0g0.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g13g26kcal2.7g0g1.8g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g18g30kcal1.3g0.9g2.3g0.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g35g10kcal0.4g1.7g0.1g1.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.9g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g173kcal18g5.4g8.8g3.2g
Valittu annoskoko180g86kcal9g2.7g4.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna90g43kcal4.5g1.4g2.2g0.8g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652