Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras42g133kcal5.8g24.2g1.3g3.4g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)27g29kcal6.7g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g2.5g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g42g25kcal0.8g3.5g0.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)42g25kcal0.4g1.9g1.7g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 2.1g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g460kcal29.2g65.4g8.4g7.6g
Valittu annoskoko181g230kcal14.6g32.7g4.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna90g115kcal7.3g16.4g2.1g1.9g
Arvot/100g100g127kcal8.1g18.1g2.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964