Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g21g127kcal4.4g1.4g11.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)56g146kcal14.6g0.8g9.6g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli21g15kcal2g0.8g0.4g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g14g16kcal2.5g0.3g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g21g45kcal5.3g0.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g795kcal65.4g10.8g52.6g0.2g
Valittu annoskoko181g398kcal32.7g5.4g26.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna90g199kcal16.4g2.7g13.2g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104