Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)61g24kcal1g5g0.1g0.9g
Ruokakerma, Pirkka 10%31g38kcal0.9g1.4g3.1g0g
Oivariini, 60 (100g)0.8g4.3kcal0g0g0.5g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 78g101kcal16.2g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g365kcal36.4g13.6g18.4g2g
Valittu annoskoko181g183kcal18.2g6.8g9.2g1g
Annoskoko puolitettuna90g91kcal9.1g3.4g4.6g0.5g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796