Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu75g122kcal20.8g0g4.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa31g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ranskankerma Valio31g88kcal0.8g1.1g8.8g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g7.8g30kcal2.6g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g517kcal49.6g7.4g31.6g1.2g
Valittu annoskoko181g259kcal24.8g3.7g15.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna90g129kcal12.4g1.9g7.9g0.3g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412