Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g19g4.1kcal0.5g0.5g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)28g51kcal5.3g0g3.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g23g2.6kcal0.3g0.2g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kurkku 9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.8g7.4kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g313kcal19.2g13g20g3g
Valittu annoskoko181g157kcal9.6g6.5g10g1.5g
Annoskoko puolitettuna90g78kcal4.8g3.3g5g0.8g
Arvot/100g100g87kcal5.3g3.6g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308