Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen30g42kcal5.7g0g2.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Porkkana keitetty9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ohrasuurimo 7.5g24kcal0.6g4.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g164kcal13.8g15.2g4.8g2.2g
Valittu annoskoko181g82kcal6.9g7.6g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna90g41kcal3.5g3.8g1.2g0.6g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422