Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g575g557kcal40.2g74.7g2.9g33.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)625g187kcal6.2g37.5g1.2g6.2g
Makaroni, pasta 187g613kcal19.1g124.4g2.1g6.3g
Pinaatti 63g8.3kcal1g0.2g0.2g0.8g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3525kcal140.2g505.8g84.2g105.6g
Valittu annoskoko1800g1763kcal70.1g252.9g42.1g52.8g
Annoskoko puolitettuna900g881kcal35.1g126.5g21.1g26.4g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284