Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 599g166kcal7.1g24.3g1.2g12.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen240g48kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Kurkku, tuore200g20kcal1.2g3.4g0.2g1.4g
Päärynä kuorittu 559g242kcal1.7g44.7g0.6g21.8g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki200g160kcal26g4g4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g1316kcal74.8g171g18.2g78.4g
Valittu annoskoko1800g658kcal37.4g85.5g9.1g39.2g
Annoskoko puolitettuna900g329kcal18.7g42.8g4.6g19.6g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714