Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g440g418kcal88g0g7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 120g15kcal1.3g1.2g0.2g1.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 100g13kcal1.1g1g0.2g1.2g
Tomaatti 360g82kcal2g12.4g1.1g5g
Kurkku, tuore200g20kcal1.2g3.4g0.2g1.4g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g280g283kcal21.3g46.5g1.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g40g155kcal13.2g0g11.4g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3192kcal274.6g136.8g164.2g27.6g
Valittu annoskoko1800g1596kcal137.3g68.4g82.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna900g798kcal68.7g34.2g41.1g6.9g
Arvot/100g100g89kcal7.6g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787