Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka600g1008kcal120g0g60g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g300g165kcal9.3g19.2g6g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g150g390kcal22.5g0.3g33g0g
Tomaattimurska 750g221kcal4.2g39.8g1.5g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3567kcal312g118.6g201g28.6g
Valittu annoskoko1800g1784kcal156g59.3g100.5g14.3g
Annoskoko puolitettuna900g892kcal78g29.7g50.3g7.2g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570