Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 56g42kcal7.4g0.6g0.2g3.9g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)450g621kcal33.8g23.8g45g0g
Ruisjauho Pirkka900g2745kcal87.3g549g18g135g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g6976kcal271g1147.2g138g277.8g
Valittu annoskoko1800g3488kcal135.5g573.6g69g138.9g
Annoskoko puolitettuna900g1744kcal67.8g286.8g34.5g69.5g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432