Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 506g146kcal5.1g23.3g1.5g9.1g
Kaali, valkokaali506g107kcal6.1g17.2g1g10.6g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g627kcal28.2g102.6g6g47g
Valittu annoskoko1800g314kcal14.1g51.3g3g23.5g
Annoskoko puolitettuna900g157kcal7.1g25.7g1.5g11.8g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612