Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali450g95kcal5.4g15.3g0.9g9.5g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)216g504kcal24.4g1.1g42.1g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 270g440kcal75.7g0g15g0g
Lihapullat saarioinen90g216kcal13.5g8.5g13.5g1.8g
Hapankaali 450g127kcal4.8g19.3g0.9g9.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g198g55kcal1.2g11.8g0.4g5g
Pekoni, paistettu 90g464kcal14.8g0g45.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3819kcal280.6g115.4g237g52.2g
Valittu annoskoko1800g1910kcal140.3g57.7g118.5g26.1g
Annoskoko puolitettuna900g955kcal70.2g28.9g59.3g13.1g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351