Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g46g28kcal6g0.5g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen455g150kcal15g22.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 164g233kcal20.5g0.5g16.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki91g51kcal7.7g4.5g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 909g3119kcal92.6g636.4g10.9g31.8g
Voi, 1 tl, 5 g136g996kcal1.4g1.4g109.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g9154kcal286.4g1331.2g274.4g63.6g
Valittu annoskoko1800g4577kcal143.2g665.6g137.2g31.8g
Annoskoko puolitettuna900g2288kcal71.6g332.8g68.6g15.9g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741