Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)900g2160kcal70.2g450g10.8g24.3g
Pesto (Pirkka)30g174kcal1.3g1.1g18.3g1.3g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g120g294kcal21.6g0.7g22.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g750g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g5561kcal195.2g960.6g108.4g72.2g
Valittu annoskoko1800g2780kcal97.6g480.3g54.2g36.1g
Annoskoko puolitettuna900g1390kcal48.8g240.2g27.1g18.1g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484