Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g573g533kcal5.7g126.1g5.7g5.7g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g62g19kcal0.4g6.9g0.1g1.9g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g499g1446kcal31.9g53.9g124.7g1g
Liivatelehti, gelatiini18g61kcal14.9g0g0g0g
Valkuainen (100g)62g26kcal6.1g0.9g0.1g0g
Sokeri212g860kcal0g211.7g0g0g
Keksi, kaurakeksi 312g1411kcal19.5g187.5g62.1g10.5g
Voi 62g452kcal0.7g0.2g50.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g9616kcal158.4g1174.4g486.8g38.2g
Valittu annoskoko1800g4808kcal79.2g587.2g243.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna900g2404kcal39.6g293.6g121.7g9.6g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304891