Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 749g180kcal13.6g16.5g2.2g17.2g
Purjosipuli 97g22kcal1.8g2.3g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g187g525kcal35.6g0g41.2g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)17g17kcal1.3g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g1488kcal104.6g43.4g87.4g39.2g
Valittu annoskoko1800g744kcal52.3g21.7g43.7g19.6g
Annoskoko puolitettuna900g372kcal26.2g10.9g21.9g9.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901