Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore1111g111kcal12.2g8.9g2.2g11.1g
Kirsikkatomaatti, 50g1185g237kcal7.1g45g3.6g0g
Kurkku 889g97kcal5g12.4g0.9g6.2g
Sipuli 815g247kcal10.2g39.1g1.6g13.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1704g3067kcal391.9g0g136.3g0g
Kananmuna, keitetty 2444g3487kcal305.6g7.3g250.6g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g1852g4630kcal333.3g27.8g351.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23750kcal2130.6g281g1494.2g62.4g
Valittu annoskoko10000g11875kcal1065.3g140.5g747.1g31.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5938kcal532.7g70.3g373.6g15.6g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804