Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5333g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1333g800kcal20g173.3g1.3g12g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g800g224kcal8.8g38.4g3.2g24g
Kalaliemikuutio 89g271kcal8.9g30.2g12.4g1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g1111g3111kcal211.1g0g122.2g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1333g1067kcal226.7g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10945kcal951g483.8g299.6g74g
Valittu annoskoko10000g5473kcal475.5g241.9g149.8g37g
Annoskoko puolitettuna5000g2736kcal237.8g121g74.9g18.5g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115