Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g560g499kcal39.2g78.4g2.2g28.6g
Paprika, punainen140g36kcal1.3g6.4g0.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Auringonkukkaöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g17g36kcal2.3g3.6g1.4g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)123g25kcal0.7g4.3g0.4g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g60g163kcal9.8g0.4g13.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%70g112kcal1.9g1.9g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3605g2129kcal114.8g203.4g93.2g66.8g
Valittu annoskoko1802g1064kcal57.4g101.7g46.6g33.4g
Annoskoko puolitettuna901g532kcal28.7g50.9g23.3g16.7g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.6g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331097