Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 7522g1810kcal136.2g165.5g22.6g173g
Sipuli 1770g535kcal22.1g85g3.5g30.1g
Valkosipuli 354g383kcal28g57.7g2.1g7.4g
Oliiviöljy 177g1565kcal0g0g177g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g177g549kcal15g102.7g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9685kcal402.6g821.8g428g421g
Valittu annoskoko10000g4843kcal201.3g410.9g214g210.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2421kcal100.7g205.5g107g105.3g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664