Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g6082g2433kcal304.1g298g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2027g7096kcal243.3g1439.4g42.6g60.8g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1034g1479kcal129.2g3.1g106.5g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki471g264kcal40.1g23.6g0.9g0g
Rypsiöljy 355g3138kcal0g0g354.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28817kcal1433.4g3528.2g1009.6g121.6g
Valittu annoskoko10000g14409kcal716.7g1764.1g504.8g60.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7204kcal358.4g882.1g252.4g30.4g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675