Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1397g284kcal8.4g53.1g4.2g19.6g
Rucola, lautaselinen n. 30g105g16kcal1g2.1g0.2g1.5g
Rypsiöljy 49g432kcal0g0g48.9g0g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g1667kcal30.8g144.2g108g51.2g
Valittu annoskoko1806g833kcal15.4g72.1g54g25.6g
Annoskoko puolitettuna903g417kcal7.7g36.1g27g12.8g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927