Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1130g1582kcal58.3g315.9g7.7g38.4g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g188g170kcal1.5g35.8g2.1g0g
Paprikasalaatti, Pirkka188g55kcal1.9g12.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 132g250kcal35.8g0g11.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g170g136kcal4.4g6.8g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g4384kcal203.8g741.4g63.8g76.8g
Valittu annoskoko1808g2192kcal101.9g370.7g31.9g38.4g
Annoskoko puolitettuna904g1096kcal51g185.4g16g19.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340