Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss500g140kcal6.5g24.5g1.5g15g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%400g440kcal10.8g10.8g40g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto133g374kcal25.4g0g29.4g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)334g1118kcal40.4g219.2g7.7g23.4g
Tonnikala vedessä 400g418kcal89.8g0g6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g5687kcal345.8g509g249.2g76.8g
Valittu annoskoko1808g2844kcal172.9g254.5g124.6g38.4g
Annoskoko puolitettuna904g1422kcal86.5g127.3g62.3g19.2g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047