Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g900g990kcal207g0g16.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)563g478kcal5.6g19.7g39.4g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g101g444kcal5.6g4.3g44.9g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g3979kcal443.4g72.6g202g8g
Valittu annoskoko1809g1989kcal221.7g36.3g101g4g
Annoskoko puolitettuna905g995kcal110.9g18.2g50.5g2g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868