Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g225g787kcal29.2g157.4g3.4g6.7g
Sipuli 108g33kcal1.3g5.2g0.2g1.8g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen360g500kcal68.4g0g25.2g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g162g292kcal8.6g10.4g24.3g5.3g
Timjami 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g135g486kcal37.8g2.7g36.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g450g112kcal5.8g18.9g0.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)180g288kcal4.9g4.9g27g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g5113kcal315.2g422.6g235.6g37.6g
Valittu annoskoko1809g2557kcal157.6g211.3g117.8g18.8g
Annoskoko puolitettuna904g1278kcal78.8g105.7g58.9g9.4g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027