TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1770g2460kcal336.3g0g123.9g0g
Sipuli (kuorittu)443g120kcal5.8g21.2g0.9g7.5g
Chili, vihreä, tuore 89g40kcal1.8g7g0.2g1.3g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g885g1327kcal141.6g35.4g70.8g0g
Paprikajauhe 44g142kcal6.5g8.1g5.8g16.5g
Oliiviöljy 133g1174kcal0g0g132.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6637g1198kcal37.2g165.9g26.5g46.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12922kcal1058.4g475.2g721.6g143.6g
Valittu annoskoko10000g6461kcal529.2g237.6g360.8g71.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3231kcal264.6g118.8g180.4g35.9g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546