Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)20g70kcal2.6g14g0.3g0.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)40g66kcal10g0.4g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g60g24kcal1g4.9g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 10g15kcal0.8g0.5g1.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%40g48kcal1.2g1.8g4g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper7g20kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g488kcal35g43.6g19.2g1.4g
Valittu annoskoko181g244kcal17.5g21.8g9.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna91g122kcal8.8g10.9g4.8g0.4g
Arvot/100g100g135kcal9.7g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961